Let's Follow

05 October 2011

1st time playing futsal.

Assalamualaikum...
salam sayang buat pembaca blog yang tidaklah seberapa ini...
Saja mahu berkongsi
Hari ini, saya dan unit Pengajian Melayu kalah teruk main futsal!
Malu sungguh rasa....

Permainan adalah dengan pensyarah yang boleh dikatakan 'senior'
Antara pensyarah yang bermain futsal tadi ialah 
Tn Hj Mad Rahim
Sir Marzuki
Cikgu Ramli
Cikgu GERKO kami Haji Zakaria..
Cikgu PJ kami Tn. Hj Zulhisham
Cikgu Maarof
dan beberapa orang staf IPG 

kami main dengan penuh bersemangat 
tetapi akhirnya 0 juga yang diperoleh
perghh..malu seyh...
sudahlah perempuan bermain dengan pensyarah lelaki...
cikgu-cikgu dah biasa main
kami ni amatur ja..
kesian kami...

nak tahu x berapa skornya??
 ha ha ha 
5-0
tuu diaa....
dasyat kan..
yang kosong tu kami!
walau banyak cara dah kami guna nak menang
da rampas bola dari cikgu tapi xberjaya jugak
ape cer ni?

tapi agak r...dasyat gak kami main tadi
macam laki pun ada....
opss...jangan marah
well, relaks...
semua kene faham...

almaklumlah
ini kali pertama kami2 ni main futsal
geng cikgu Mad rahim pakai jersi hitam
kami pakai jersi hijau...
superb...
he he

walaupun kalah tapi kan pengalaman tu...
berharga aw...
tapi kan......
nyesal pulak rasa
sebab dekat taman dah ada gelanggang futsal
xpernah2 pulak nak menjengah 
nak bermain
kan kan
xpe lepas ni..belajar main kalahkan team cikgu balik...
boommmm.......

walau apa pun..
untuk Cikgu Mad Rahim, saya ucapkan selamat bersara dan selamat menunaikan fardu haji lagi...
Semoga mendapat haji yang mabrur...
Doakan kami berjaya menjadi guru yang cemerlang untuk anak bangsa...
Di bawah ni gambar promosi untuk games kami...
Rugi sapa yang x tengok tadi...
wekk...
ini pula gambar kami......
tu dia....apa macam gurl...he he

ini team cikgu yg teror2 blake...

ewah..bukan main lg dia....

kami sudah sedia..mari main.....yehaa...

kami bersama Tn Hj Md Rahim dan Sir Marzuki.....cak cak cak...

pixxa keriangan dan keseronokan dari kami...

cewah..bab2 begambo bukn main lg kome2 ye..

alahai keeper blh jatuh..cam mana ni....(dlm hati ha ha..padan muka...ngeee)

Our lecturer and staff...yang best and sporting..

dah sudah apa kes pulak ni??? tengok tu bolanya ke mana..orgnya kemana..ish ish ish :)

yg ni no komen la...hu hu

oh tidak!!! goal lg.........

Itu sahaja dr sy bt masa ini...
Jasa cikgu Mad Rahim akan saya kenang....
Tagline cikgu...{tepuk tangan.....}
xkan dilupa...

Baiklah hari ini penat sangat..
mahu rehat awal
tapi kan kalaulah ada fire drill malam ni
memang nak kene hantuk la jawabnya..
tolonglah jangan ganggu tidur saya!
ermm..
Esok kami perlu mengikuti Program Muda Mudi Jiwa Malaysia
yang bertempat di Hotel Avillion Legacy Melaka...
wah....seronok2...
bersama 
Y.B Senator Dato' Sri Shahrizat Abdul Jalil 
(Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga, dan Masyarakat)
Baiklah setakat ini sahaja perkongsian pengalaman...
Assalamualaikum...
 *maaf sebab saya mencampuradukkan bahasa dengan menggunakan bahasa pasar. Maaf sekali lagi*

_NUR_





0 Pandangan anda?:

Post a Comment

Ada apa nak kata?
Sila ^_^

Cool Hot Pink Outer Glow Pointer